Image is missing!

Policy

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss ​​behöver vi följande information: Namn, Adress, Telefonnummer, E-postadress

Vi registrerar din personliga information för att leverera produkten till dig. Personuppgifterna är registrerade hos SC SOUND A / S och lagras i fem år, varefter informationen raderas. När du har lämnat in personuppgifter via vår hemsida ser vi till att det alltid är med ditt uttryckliga samtycke så att du informeras om exakt vilken information som samlas in och varför.

VD, säljare och revisor i SC SOUND A / S har tillgång till informationen som är registrerad om dig. Datahanteraren på www.scsound.dk är SC SOUND A / S, Dalgas All 15, 6600 Vejen, Danmark.

När en eventuell betalningstransaktion är klar kan du välja att spara din betalningsinformation. Din betalnings- och kortinformation lagras hos SC SOUNDs certifierade partner Bambora. Informationen lagras i en säker miljö som överensstämmer med internationella säkerhetsstandarder. Härifrån kan de återvinnas genom att köpa på scsound.dk, liksom andra webbplatser där Bambora måste samarbeta.

 

 

När du använder ett betalkort på scsound.dk får endast Bambora - och inte SC SOUND - tillgång till din information. Detta gäller både när du köper en produkt och om du väljer att spara din kortinformation för framtida användning. Att använda och lagra kortinformation för senare användning är därför en sak mellan dig och Bambora, även om du använder scsound.dk.

Information som tillhandahålls till scsound.dk avslöjas inte eller säljs till tredje part på något sätt, och vi upptäcker inte personligt känslig information. Som registrerad hos SC SOUND A / S, Dalgas Alle 15, 6600 Vejen, har du alltid rätt att göra invändningar mot registreringen och rätten att få dem raderade. Information om inköp kan emellertid raderas tidigast 16 månader efter inköpet av skäl som hänför sig till inköpet. bedrägeri, inklusive fall av missbruk av betalkort. Du har också rätt att förstå vilken information som registreras om dig. Du har dessa rättigheter i enlighet med personuppgiftslagen och kontaktar dig i detta avseende till mail@scsound.dk.

Om du inte kan acceptera sekretesspolicyen, använd inte SC SOUNDs webbplats.