Om SC SOUND

SC SOUND - Bra ljud sedan 1972

Vi säljer professionell ljud- och AV-utrustning för både små och stora projekt - vare sig det är övlokalen, ljud- och tv-studior, idrottshallar eller konserter och konferenslokaler. Vi har mer än 40 års erfarenhet och är en av branschens största och mest erfarna ljud- och AV-leverantörer.

Passionen för bra ljud är vår drivkraft. Det har varit sedan de första dagarna 1972 med analog rock över dunkande disco, punk och grunge och den digitala revolutionen till den fantastiska tiden idag, där datorteknik öppnar oöverträffade möjligheter för ljud och musik.

Med oss ​​är produkterna förpackade med råd och service. Erfarna ljudentusiaster är redo att ge råd, så du får den bästa lösning som matchar både drömmar och budget. Vi packar och skickar ut produkterna direkt, så du har den i dina händer - och dina öron – inom 2 dagar. Vi har vårt eget servicecenter där specialiserade tekniker gör reparationer från dag till dag.

SC Sound har agentur på många olika brands och importerar alla våra produkter och lagerför dom i Danmark - så du är garanterad snabb leverans. Vi säljer både grossist, företag till företag och direkt till privat och institutioner.

Våra produkter kan ses och konsulteras i avdelningen Vejen eller Glostrup efter överenskommelse.

 

Sådan handler du hos os
På scsound.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på mail@scsound.dk eller telefon 43 99 88 77. Alle priser er incl. moms og andre afgifter.

Når du handler hos scsound.dk indgås aftaler på dansk. Det er kun muligt at se tidligere ordrer, ordrestatus mv. ved login, hvis du opretter konto hos os. Hvis du ønsker at modtage kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til mail@scsound.dk eller logge ind på siden. For at foretage et køb på scsound.dk skal du igennem 5 trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses og betalingsmåde
  4. Godkend vores handelsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.


Dag-til-dag levering

Vi benytter primært Post Nord til forsendelser af pakker, hvilket sikrer jer en hurtig dag-til-dag service.