Om SC SOUND

SC SOUND - Bra ljud sedan 1972

Vi säljer professionell ljud- och AV-utrustning för både små och stora projekt - vare sig det är övlokalen, ljud- och tv-studior, idrottshallar eller konserter och konferenslokaler. Vi har mer än 40 års erfarenhet och är en av branschens största och mest erfarna ljud- och AV-leverantörer.

Passionen för bra ljud är vår drivkraft. Det har varit sedan de första dagarna 1972 med analog rock över dunkande disco, punk och grunge och den digitala revolutionen till den fantastiska tiden idag, där datorteknik öppnar oöverträffade möjligheter för ljud och musik.

Med oss ​​är produkterna förpackade med råd och service. Erfarna ljudentusiaster är redo att ge råd, så du får den bästa lösning som matchar både drömmar och budget. Vi packar och skickar ut produkterna direkt, så du har den i dina händer - och dina öron – inom 2 dagar. Vi har vårt eget servicecenter där specialiserade tekniker gör reparationer från dag till dag.

SC Sound har agentur på många olika brands och importerar alla våra produkter och lagerför dom i Danmark - så du är garanterad snabb leverans. Vi säljer både grossist, företag till företag och direkt till privat och institutioner.

Våra produkter kan ses och konsulteras i avdelningen Vejen eller Glostrup efter överenskommelse.

 

Så handlar du med oss
På scsound.se kan du beställa varor via vår hemsida. Om du har förfrågningar om varor som inte finns på sidan, är du välkommen att kontakta oss på mail@scsound.dk eller telefon +45 43 99 88 77. Alla priser är inkl. moms och andra skatter.

När du handlar på scsound.se görs avtal på danska. Det är bara möjligt att se tidigare order, orderstatus etc. vid inloggning om du skapar ett konto hos oss. Om du vill få en kopia av din orderbekräftelse måste du skicka ett mail till mail@scsound.dk eller logga in på sidan. För att genomföra ett köp på scsound.se måste du gå igenom 5 steg:

  1. Hitta varan/varorna du vill ha och lägg dem i korgen och gå sedan till kassan
  2. Ange din personliga information
  3. Välj frakt och betalningsmetod
  4. Godkänn våra handelsvillkor
  5. Kontrollera att all information är korrekt  och godkänn inköpet.

Daglig leverans 
Vi använder främst Post Nord för leveranser av paket, vilket garanterar en snabb daglig service.