Image is missing!

Nya instrumentmikrofoner från Lewitt

Lewitt har lanserat två nya instrumentmikrofoner LCT-140 AIR respektive LCT-040 MATCH.

Med LCT-140 AIR och LCT-040 MATCH-mikrofonen får du den höga prestandan som Lewitt är känd för till ett överkomligt pris.

LCT-040 MATCH:

Med denna instrumentmikrofon får du den höga precisionen som LCT-serien är känd för, men i en ny ergonomisk design som ger mikrofonen maximal flexibilitet, när det gäller positionering även i de smalaste miljöerna. Inuti det kompakta och robusta aluminiummikrofonhuset finns en speciellt utformad kondensatorkapsel som är speciellt optimerad för stränginstrument och trummor.

LCT-040 MATCH är också tillgängligt som ett matchande par.

 

LCT-140 AIR

Med LCT-140 AIR får du en instrumentmikrofon med många funktioner som inkluderar ljuddämpning off-axis, fördämpning och lowcutfiltret. Du har också möjlighet att växla mellan linjära och nyanserad respons, vilket möjliggör mer karaktäristiskt material. Mikrofonhuset, som är tillverkat av aluminium, är lätt och robust samtidigt. Dessa funktioner – tillsammans med den polariserade kondensatorkapseln – ger i hög grad  klarhet för dina trummor, stränginstrument och andra akustiska instrumentinspelningar.

 

 • Lewitt Authentica LCT-040 Match Mikrofon
  - Varenummer: LEW-LCT040

  Lewitt Authentica LCT-040 Match Mikrofon

  Delivery: 1 - 2 days
  Mikrofon til instrument optagelser med fremragende lyd. Instrument kondensator mikrofoner velegnet til bla.akustiske guitar og tromme optagelser.
  SEK
  1.030,00
 • Lewitt Authentica LCT-040 Match stereo par Mikrofon
  - Varenummer: LEW-LCT040-MATCH

  Lewitt Authentica LCT-040 Match stereo par Mikrofon

  Delivery: 1 - 2 days
  Stereomikrofonuppsättning (2 delar) matchpair för instrumentinspelningar med utmärkt ljud. Instrument kondensator mikrofoner lämplig för akustisk gitarr och trum inspelningar. LCT 040 MATCH levererar trum- och akustisk gitarrinspelning med utmärkt ljud. Med denna instrumentmikrofon får du den höga...
  SEK
  1.970,00
 • Lewitt Authentica LCT-140 Air Mikrofon
  - Varenummer: LEW-LCT140-AIR

  Lewitt Authentica LCT-140 Air Mikrofon

  Delivery: 1 - 2 days
  Designad för professionella instrumentinspelningar. Med LCT-140 AIR får du en instrumentmikrofon med en mängd funktioner, inklusive ljuddämpning utanför off-axis, fördämpning och lowcutfiltret. Du har också möjlighet att växla mellan linjära (platt) och skuggade (AIR) -svar, vilket möjliggör mer...
  SEK
  1.565,00