Image is missing!

Nyheter från Studiologic

Numa Compact 2X – kompakt lätt keyboard som endast väger 7,0 kg. I samma kabinet finns nu 3 ljudmoduler; ett Hammond-organ baserat på Numa Organ, Sledge Sound Synthesis och 1 GB samplade ljud. Dessutom har keyboarden en färgstark OLED-skärm, samt 88 fabriksinstallerade ljud, allt från konsertpianon med sträng resonans till banbrytande synthljud.

Den nya USB-porten tillåter att skicka och ta emot digitalt ljud och de inbyggda högtalarna hjälper till att förstärka ljudet på din dator eller surfplatta.  Numa Compact 2X är revolutionerande när det gäller ljudkvalitet, digital efterbehandling och MIDI controller-funktioner. Tack vare de inbyggda högtalarna och den interna digitala förstärkaren är Numa Compact 2X extremt passande och flexibel i alla musikaliska miljöer.

 

SL Mixface är en komplett MIDI-styrenhet som kombinerar stil, enkelhet och rörlighet med en kraftfull styring. Den kompakta designen gör att den kan bäras med överallt, och hosting kapaciteten och automatisk mappning av de viktigaste DAW-programmen ger stor frihet åt arbetsflödet. Dess anslutning och interna batterier gör den till en idealisk bärbar enhet som också är perfekt för din skrivbordsstudio. Med omedelbar DAW / Control-lägesomkoppling är du redo att styra dina DAW och virtuella instrument med en knapptryckning.

Transportkontrollfunktionerna fungerar alltid om du spelar in, redigerar ljudparametrar eller blandar.  SL Mixface kan användas med vilket keyboard som helst som gör det till en 4-lags MIDI-kontroller. Naturligtvis utvidgar SL Mixface även kontrollfunktionen på alla keyboarden i SL-serien och är säkert monterad via ett magnetiskt system. Tack vare anslutningsportarna kommunicerar den med datorn som en enhet via. Bluetooth och USB samtidigt.

 

 • Studiologic Numa Compact 2 X
  - Varenummer: STL-92933030

  Studiologic Numa Compact 2 X

  Delivery: 1 - 2 days
  Studiologic Numa Compact 2x Numa Compact 2x är ett kompakt och lätttvikts keyboard som väger 7,0 kg. i samma kompacta kabinet finns nu 3 ljudmoduler; en tonhjulsmodell av Numa Organ, Sledge Sound Synthesis och 1 GB samplings minne. Den nya USB-porten låter dig skicka och ta emot digitalt ljud...
  SEK
  7.160,00
 • Studiologic SL Mixface
  - Varenummer: STL-97108010

  Studiologic SL Mixface

  Delivery: 1 - 2 days
  <br> SL Mixface är en komplett MIDI-styrenhet som kombinerar stil, enkelhet och rörlighet med en kraftfull motor. Den kompakta designen gör att den kan bäras överallt, och värdkapaciteten och auto-mapping av de viktigaste DAW-programmen ger stor frihet åt arbetsflödet. Dess anslutning och interna...
  SEK
  2.525,00